DIENSTEN

WEDDINGPLANNER PAKKET A

Jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgd. Op de mooiste locatie, met de leukste leveranciers en geen enkele zorg.

Als weddingplanner help ik jullie van begin tot eind met het organiseren van een bruiloft volledig aangepast op jullie wensen. Zo kunnen jullie in de voorbereiding en op jullie grote dag zorgeloos genieten van als het moois dat jullie te wachten staat. 

BLG_S+A_Castelldetous_(Dorieke_van_Manen
BLG_S+A_Castelldetous_(Dorieke_van_Manen

WEDDINGPLANNER PAKKET B

Willen jullie zelf de bruiloft organiseren maar kunnen jullie wel een wat hulp gebruiken? Dan is dit pakket perfect voor jullie. 

Op basis van jullie wensen neem ik taken van jullie over zodat jullie vol vertrouwen de bruiloft tegemoet kunnen gaan. Tevens kunnen jullie op de grote dag alles uit handen geven en zorgeloos genieten van het begin van jullie nieuwe hoofdstuk.

CEREMONIEMEESTER

Ben je zelf een fan van organiseren, word je blij van 'to do lijstjes' en regel je graag alles zelf - maar wil je toch een professionele weddingplanner aanwezig op jullie grote dag om alles in goede banen te leiden zodat jullie én al jullie gasten zorgeloos kunnen genieten?

Ook dat is mogelijk!

BLG_S+A_Castelldetous_(Dorieke_van_Manen

Foto credits: Nolla Photography