HET GEZICHT ACHTER BRUILOFTKRIEBELS

 

 

Dat ben ik, Ria, hi! Opgegroeid in een klein dorpje in Gelderland en begin 2020 mijn biezen gepakt naar het zonnige Barcelona. 

Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor organiseren, met in het speciaal het organiseren van bruiloften. Ik hou ervan als alles goed geregeld is en iedereen daardoor lekker kan ontspannen en genieten. De tevreden lach op het gezicht van het bruidspaar, de gasten die een geweldige dag beleven, iedereen zien genieten; daar doe ik het voor!

Na kennis te hebben gemaakt met de trouwbranche in Nederland heb ik ervoor gekozen om mijn liefde voor het organiseren van bruiloften te combineren met één van mijn andere liefdes; Spanje. Trouwen aan de Spaanse kust, in een bloeiende wijngaard of op een afgelegen kasteel, daar gaat mijn hard sneller van kloppen. Natuurlijk kan je ook een bruiloft regelen vanuit Nederland, maar met iemand op locatie gaat het toch een stuk makkelijker. Met plezier zoek ik voor jullie de mooiste trouwlocaties en schakel ik de beste lokale leveranciers in. 

En op de momenten dat ik met liefde bezig ben met het realiseren van een prachtige bruiloft geniet ik met volle teugen van het Spaanse leven. 

  • Houd van spontane avonturen

  • Voorliefde voor het strand en de natuur

  • Guilty pleasure voor 'To do' lijstjes

  • Geniet van een Spaanse zomeravond op het terras​

IMG_4547.JPG