top of page

BRUILOFT L&L


Een bijzonder huwelijk waarbij twee gezinnen één mochten worden. En wat een mooie dag was het! L&L stuurde me een jaar van te voren een berichtje over hun voorgenomen huwelijk. Samen zijn we aan de slag gegaan en hebben we een prachtige dag mogen ervaren, waar ik nog met veel plezier op terug kijk.

Blog: Real wedding L&L: Text

Daar staat zijn prachtige bruid! Na een liefdevolle kus en een knuffel van de kinderen was het tijd om de foto's te gaan maken. 

In een vrolijke Volkswagenbus, met een zonnetje achter de wolken, arriveren ze in een parkje waar de foto's gemaakt zijn worden. Zien ze er niet prachtig uit?!

_DSC0231_kl2.jpg

Na het maken van de foto's was het tijd voor de ceremonie. Deze ceremonie stond eigenlijk gepland op een prachtig plekje buiten, maar helaas moest er gebruik gemaakt worden van het plan B. Stipt om 14.00 uur toen de ceremonie begon klonk er een harde donderslag. Toch een goede keuze om de ceremonie binnen te doen. Buiten kon je de regen horen, binnen zat iedereen droog te luisteren naar het liefdesverhaal van dit prachtige stel. Een vriend van het bruidspaar had iedereen geboeid met zijn mooie woorden en met de zandceremonie werden het bruidspaar en de kinderen gevormd tot één geheel met ieder hun eigen kleur.

Bruiloft L&L

Op 12 juli was het dan eindelijk zo ver. In de ochtend was de bruid al vroeg op om zich klaar te maken voor de grote dag. De kinderen werden aangekleed, een laatste finishing touch, en toen was het zover; de first look. Wat een bijzonder moment! De bruidegom belt aan, de zenuwen gieren door z'n lijf en dan gaat de deur open...

_DSC0960_kl_edited.jpg

De ceremonie werd opgevolgd met een heerlijk diner, waarna er een ijstaart met vuurwerk binnengebracht werd. 

Langzaamaan druppelde de avondgasten binnen en werd de liefde gevierd tot in de vroege uurtjes.

Foto credits: Christl

Lieve L&L,
Bedankt voor jullie vertrouwen en alle gezellige avonden. Ik heb er ontzettend van genoten om deze dag met jullie te organiseren en kijk altijd met veel plezier terug op deze bijzondere dag. Ik wens jullie prachtige gezin heel veel liefde en geluk toe!

bottom of page