Het gezicht achter Bruiloftkriebels

The best love is the kind that awakens the soul; that makes us reach for more, that plants the fire in our hearts and brings peace to our minds. That’s what I hope to give you forever

Noah - The Notebook

Ria Bos - Wedding planner in Barcelona (Bruiloftkriebels)

Dat ben ik, Ria, hi! Opgegroeid in een klein dorpje in Gelderland en begin 2020 mijn biezen gepakt naar het zonnige Barcelona. 

Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor organiseren, met in het speciaal het organiseren van bruiloften. Ik hou ervan als alles goed geregeld is, elk detail klopt en iedereen daardoor lekker ontspannen kan genieten. Die tevreden lach op het gezicht van het bruidspaar, de gasten die een geweldige dag beleven, iedereen zien genieten; daar doe ik het voor!

Na kennis te hebben gemaakt met de trouwbranche in Nederland heb ik ervoor gekozen om mijn liefde voor het organiseren van bruiloften te combineren met één van mijn andere grote liefdes; Spanje. Trouwen aan de Spaanse kust, in een bloeiende wijngaard of op een afgelegen kasteel, daar gaat mijn hard sneller van kloppen. Natuurlijk kan je ook een bruiloft regelen vanuit Nederland, maar met iemand op locatie gaat het toch een stuk makkelijker. Met plezier zoek ik voor jullie de mooiste trouwlocaties, schakel ik de beste lokale leveranciers in en zet ik alle puntjes op de i.

En op de momenten dat ik niet druk bezig ben met het realiseren van een prachtige bruiloft, geniet ik met volle teugen van het Spaanse leven. 

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Ik vertel jullie graag meer!

Foto credits: Nolla Photography